Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα - Απαλλάχθηκε ο 45χρονος που είχε συλληφθεί για τη δολοφονική επίθεση έξω από μπαρ το 2017

Γλυφάδα – Απαλλάχθηκε ο 45χρονος που είχε συλληφθεί για τη δολοφονική επίθεση έξω από μπαρ το 2017

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε με βάση βίντεο και νέες μαρτυρίες ότι δεν εμπλέκεται σε δολοφονία στην Γλυφάδα ενώ είχε απελαθεί –γι αυτόν τον λόγο –από την χώρα!

Την απαλλαγή 45χρονου Αλβανού που είχε συλληφθεί προ μερικών μηνών από την ΕΛ.ΑΣ για την ανθρωποκτονία 39χρονου Αλβανού στη Γλυφάδα πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε –όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών σε

Ο 45χρονος με το ψευδώνυμο «Τάκης» ή «Νότης», είχε συλληφθεί (σε αστυνομικό έλεγχο) τον περασμένο Απρίλιο για την ανθρωποκτονία ενός Αλβανού τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου του 2017 σε μπαρ της Γλυφάδας. Η δολοφονία επιχειρήθηκε να συσχετισθεί με κυκλώματα της νύκτας και διακίνηση ναρκωτικών.

Στη διάρκεια της φονικής επίθεσης είχε τότε τραυματισθεί ένας ακόμη αλλοδαπός, ενώ ήταν παρών κι ένας 35χρονος Ελληνας ποινικός που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 στην Ηλιούπολη. Με τους νομικούς εκπροσώπους του 45χρονου αλλοδαπού Χρήστο Μαυρομμάτη και Σταύρο Γεωργόπουλο να δηλώνουν ότι ο πελάτης τους δεν απολύτως καμιά σχέση με την ανθρωποκτονία.

Το απαλλακτικό βούλευμα φαίνεται να βασίσθηκε αρχικά σε βίντεο με επικοινωνία, μέσω SKYPE, του Αλβανού που επέζησε από την φονική επίθεση κ αι ο οποίος -από πόλη της Αλβανίας όπου διαμένει πλέον- ανέφερε κατηγορηματικά ότι ο 45χρονος δεν ήταν εκείνος που τους πυροβόλησε. Ακόμη σε νεότερη κατάθεσή του ο αδελφός του θύματος που είχε αναφέρει αρχικά ότι ο 45χρονος ήταν ο δράστης ανακάλεσε προσφάτως.

Επιπλέον παρουσιάσθηκε βίντεο από την ώρα της επίθεσης όπου φαινόταν ότι ο 45χρονος που κατηγορήθηκε για την ανθρωποκτονία βρίσκονταν σε άλλο σημείο και είχε επίδεσμο στο χέρι του. Από έρευνα που έγινε προέκυψε ότι πράγματι ο 45χρονος είχε τραυματισθεί σε τροχαίο ατύχημα με το δίκυκλό του, λίγες ημέρες πριν την δολοφονική επίθεση.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024