Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκανδαλίδης - Ασπιρίνες για βαριά νόσο τα μέτρα Μητσοτάκη για την ακρίβεια αλλά το ΚΙΝΑΛ θα τα στηρίξει

Σκανδαλίδης – Ασπιρίνες για βαριά νόσο τα μέτρα Μητσοτάκη για την ακρίβεια αλλά το ΚΙΝΑΛ θα τα στηρίξει

Ο Κώστας Σκανδαλίδης σημείωσε ότι τα θετικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός θα τα ψηφίσει το Κίνημα Αλλαγής παρότι, όπως είπε, «είναι ασπιρίνες για τη βαριά νόσο». «Το θέμα της ακρίβειας πρέπει να αντιμετωπιστεί με κοινωνικούς όρους», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

Μεταβατικά, πρόσκαιρα και ελάχιστης απόδοσης χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Ακριβή χώρα η Ελλάδα και πριν τον εισαγόμενο πληθωρισμό

Μιλώντας πριν από λίγο στη βουλή, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, ο κ. Σκανδαλίδης σημείωσε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν τα μεγέθη του πληθωρισμού και της ακρίβειας κατά το δοκούν για να δικαιολογήσουν τις θέσεις τους.

«Το θέμα της ακρίβειας πρέπει να αντιμετωπιστεί με κοινωνικούς όρους», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ καλώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να σκεφτούν τις δυσκολίες που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης επέκρινε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση πώς παρουσιάζουν μόνο το μέρος της αλήθειας που τους συμφέρει, όπως ο εισαγόμενος πληθωρισμός που πράγματι ανεβάζει την ακρίβεια. «Αποκρύψατε το μέρος της αλήθειας ότι η Ελλάδα, ήταν και πριν μια ακριβή χώρα», τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης.

Σημείωσε ότι τα θετικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός θα τα ψηφίσει το Κίνημα Αλλαγής παρότι, όπως είπε, «είναι ασπιρίνες για τη βαριά νόσο».

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης – Έκτακτο βοήθημα σε υγειονομικούς, χαμηλοσυνταξιούχους και άτομα με αναπηρία

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας – Εθισμός Μητσοτάκη στην εξυπηρέτηση συμφερόντων – Απευθύνεται σε άλλη χώρα

Απαιτούνται δομικά και μόνιμα μέτρα

Ο Κώστας Σκανδαλίδης επεσήμανε ότι τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση αντανακλούν την συντηρητική  αντίληψη που την διακατέχει και υπογράμμισε ότι απαιτούνται περισσότερο δομικά και μόνιμα μέτρα.

«Με εμβαλωματικά μέτρα ανάπτυξη δεν γίνεται», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και επανέλαβε τις προτάσεις που είχε παρουσιάσει στις αρχές Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τα κόμματα για το τρόπο που αντιμετώπισαν τον αδόκητο χαμό της.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης εξέφρασε απαισιοδοξία για μέλλον για τον λαό ενώ τόνισε ότι είναι εφικτός ένα άλλος δρόμος, πιο ριζοσπαστικός, πιο τολμηρός, πιο συνεκτικός, τον οποίο επί μισό αιώνα ακολουθεί η προοδευτική παράταξη.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024