
Τουρκία – Παραλήρημα από στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν – «Σε… πέντε ώρες θα είμαστε στην Αθήνα»
Ο Μετίν Κιουλούνκ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΡ, κατηγόρησε ξένες δυνάμεις ότι θέλουν να επιτεθούν στην Τουρκία οικονομικά και στρατιωτικά
Σε παραληρηματικές δηλώσεις προχώρησε στέλεχος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Μετίν Κιουλούνκ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΡ, κατηγόρησε ξένες δυνάμεις ότι θέλουν να επιτεθούν στην Τουρκία οικονομικά και στρατιωτικά.
Είπε μάλιστα ότι «θα βάλουν» την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία και πως, αν το τολμήσει, οι Τούρκοι θα φτάσουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μέσα σε πέντε ώρες.
«Τους προκαλούμε. Η Ελλάδα λέει θα εκτοξεύσει πυραύλους. Ας το κάνει, να δούμε τι θα γίνει. Σε 5 ώρες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν. Μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιουλούνκ.
Όσο για το ποιόν του Κιουλούκ, πρόκειται για στέλεχος του AKP που τον είχε «καρφώσει» ο μαφιόζος Πεκέρ πως ήταν στο μισθολόγιό του και λάμβανε 10.000 ευρώ το μήνα.
Yeni Dünya Düzeninde, ülkemizin kutup başı güç merkezi olmasını istemeyenler;
-PKK üzerinden, devletimizi butik devlet haline dönüştürmek,
-FETÖ üzerinden, devletimizin çatısını çökertmek,
-LGBT üzerinden ise, milletimizin insani değerlerini tamamen yok etmek istiyor. pic.twitter.com/BQW4syCBR9— Metin KÜLÜNK (@mkulunk) November 21, 2021
- Άγανα: Ένας «αθόρυβος» εχθρός για τον σκύλο σας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Δεν είναι ζήτημα του «αν», αλλά του «πότε»: Πόσο κοντά είμαστε στην επόμενη πανδημία;
- Ημέρα της μητέρας: Έχουν λόγο να γιορτάζουν οι μαμάδες στην Ελλάδα;
- Οι πρώτες εικόνες από τους ελληνικούς θερμικούς δορυφόρους – Παρακολούθηση πυρκαγιών σε πραγματικό χρόνο
- Κυψέλη: Kαβγάς μεταξύ μοτοσικλετιστών – Ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε



