Γιάννης Μόρτζος μίλησε στο Πρωινό για το κίνημα #metoo, τις καταγγελίες αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη!

«Ο βιασμός είναι μια πράξη που έχει πολλές συνιστώσες»

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί το θέμα αυτό πήρε μια τέτοια τροπή που βρέθηκε ξαφνικά το θέατρο υπόλογο. Δε μπορώ να δικάσω έναν άνθρωπο αν δεν ακούσω και την άλλη πλευρά. Αν πρέπει να το πάρουμε μονόπλευρα το πράγμα, θα πρέπει να πούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κακούργοι κάτι που δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση.»!

«Εντελώς ψέματα δεν είναι αλλά όχι και στον βαθμό που λένε, ο βιασμός είναι μια πράξη που έχει πολλές συνιστώσες. Ξεκινά από την απειλή με ένα μαχαίρι, ένα πιστόλι και φτάνει στην απλή ενόχληση που τις περισσότερες φορές η απλή ενόχληση έχει και λίγο χιούμορ.»

«Ξεκινάει από φλερτ. Το κακό όμως φλερτ δημιουργεί κατάσταση άσχημη, το πως όμως θα εξελιχθεί εξαρτάται και από τους δυο, ποιος θα προκαλέσει πιο πολύ και ποιος θα υποκύψει. Ο Φιλιππίδης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός, δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι γίνονταν αυτά με τον τρόπο που τα παρουσίασαν. Ότι έφτανε στο σημείο να δέρνει και τέτοια, δε μπορώ να το πιστέψω. Το κλίμα την περίοδο που ήταν στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ήταν άριστο»,  είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μόρτζος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr