ΚΙΝΑΛ – Πρόσκληση Παπανδρέου στις προοδευτικές δυνάμεις
Ειδικότερα από την Ξάνθη, ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η παράταξη που εγγυάται δικαιώματα και απηύθυνε κάλεσμα σε «όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να βρούνε στέγη σ' αυτή την ωραία παράταξη», διευκρινίζοντας ότι «τους θέλουμε όχι για ψηφοφόρους, τους θέλουμε για ενεργούς πολίτες»
Μετά τη χθεσινή ομιλία στην Αλεξανδρούπολη και τις συναντήσεις με πολίτες και τους δημάρχους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα την Ξάνθη και τον οικισμό της Μύκης, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με πολίτες.
Ενεργοί πολίτες και όχι ψηφοφόροι
Ειδικότερα από την Ξάνθη, τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η παράταξη που εγγυάται δικαιώματα και απηύθυνε κάλεσμα σε «όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να βρούνε στέγη σ’ αυτή την ωραία παράταξη», διευκρινίζοντας ότι «τους θέλουμε όχι για ψηφοφόρους, τους θέλουμε για ενεργούς πολίτες. Για να φτιάξουμε μαζί μια νέα Ελλάδα, μια νέα πορεία της χώρας μας και ξανά ν’ ανεβάσουμε τον ήλιο πάνω απ’ την Ελλάδα, τον πράσινο».
Σημειώνεται πως στο σημερινό πρόγραμμα της περιοδείας που πραγματοποιεί ο κ. Παπανδρέου εν όψει των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, είναι η Καβάλα, οι Σέρρες και η Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση – Προβάδισμα 11,9 μονάδων για ΝΔ – Ποιος προηγείται στο ΚΙΝΑΛ
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: «Είναι εντελώς ηττημένο και θέλει συμφωνία» διατείνεται ο Τραμπ, αρνούμενος να την «αποδεχθεί»
- Ιράν: Επίθεση Λευκού Οίκου και Πενταγώνου στο CNN για «ψευδείς πληροφορίες»
- Θέλει να πλήξει «πολύ σκληρά» το Ιράν «την επόμενη εβδομάδα», ανακοινώνει ο Τραμπ
- Τζέφρι Επσταϊν: Για πρώτη φορά ο πρώην πρίγκιπας Αντριου και ο Μάντελσον εμφανίζονται μαζί του σε φωτογραφία
- ΚΚΕ: Με πρόσχημα την κακοποίηση των παιδιών, προωθείται η παρακολούθηση των πάντων από την ΕΕ
- Ιράν: Τον «πρίγκιπα διάδοχο» Παχλαβί ευγνωμονεί ο Ζελένσκι – Συνάντηση στο Παρίσι