Η αστυνομία για την συγκεκριμένη υπόθεση προχώρησε και στη σύλληψη ενός 38χρονο άνδρα

Την πρώτη φορά «πέφτει καμπάνα» και τη δεύτερη έρχεται η σύλληψη. Ο λόγος για ένα άτομο σε μαγαζί στις Σέρρες, το οποίο συνελήφθη αφού ήταν η δεύτερη φορά που το συγεκριμένο κατάστημα εξυπηρετούσε παραπάνω πελάτες απ’ ότι προβλέπεται.

Και δεν ήταν το μόνο κατάστημα που παρανομούσε σε αυτή την πολύ κρίσιμη για την χώρα μας περίοδο με την πανδημία.

«Βαριές» καμπάνες και λουκέτα επέβαλαν το Σάββατο οι αρχές σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην της Θεσσαλονίκης) για μη τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Πολλά και τα λουκέτα

Η αστυνομία προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival, όπως προαναφέραμε και στη σύλληψη ενός 38χρονο άνδρα στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα:

  • σύλληψη 38χρονου και 10.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις Σέρρες με επιβολή 30ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση υπεράριθμων πελατών. Είναι η δεύτερη φορά που παρανομεί το συγκεκριμένο κατάστημα. Εξυπηρετούσε 82 πελάτες ενώ το νόμιμο ήταν να παρέχει υπηρεσία σε 37.
  • 5.000 ευρώ πρόστιμο σε internet cafe στην Ημαθία, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 2 παραβάσεις στους πελάτες, 300 ευρώ έκαστος.
  • 11 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.
  • 3 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr