Η Πέγκυ Ζήνα επέστρεψε στο Σπίτι με το MEGA και παρουσίασε μια βραδιά που είχα από όλα.
Λαϊκά τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, κομμάτια από το ελληνικό ρεπερτόριο που ίδια αγαπάει πολύ και κυρίως πολύ κέφι.
Η ερμηνεύτρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και έφερε στους τηλεθεατές του MEGA στιγμές της ελληνικής μουσικής που έχουν γράψει στην ψυχή μας.
Τραγούδια που έχει πει η ίδια, τραγούδια που έχουν πει νεότεροι της αλλά κυρίως κομμάτια της που όλοι οι Έλληνες έχουμε τραγουδήσει δεκάδες φορές.
Και όλα αυτά μαζί με τους καλεσμένους της και όλους τους τηλεθεατές του MEGA να τραγουδούν μαζί τους.
Με «Μυστικό» και «Μαζί σου» ξεκίνησε η βραδιά
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τη γοητευτική φωνή και τις μεγάλες επιτυχίες, είχε ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα της.
Η μουσική βραδιά της Πέγκυς Ζήνα ξεκινάει με το υπέροχο τραγούδι «Μυστικό» και αμέσως μετά ακολουθεί το «Μαζί σου».
Δύο μεγάλες επιτυχές της ερμηνεύτριας σε στίχους και μουσική Γιώργου Μουκίδη από τους ομώνυμους δίσκους του 2003 και του 2006 αντίστοιχα.
Τα κρουστά του Τουλιάτου σε πρώτο πλάνο
Η Πέγκυ Ζήνα υποδέχεται στη σκηνή την συναρπαστική ομάδα ΗΧΟΔΡΑΣΗ και τον Νίκο Τουλιάτο.
Οι ειδικοί στα κρουστά συμπράττουν για ακόμη μια φορά με την ερμηνεύτρια και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.
Για τις ανάγκες αυτή της συνεργασίας η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει ένα θρυλικό τραγούδι που έχουν ταυτίσει με την φωνή της Χάρις Αλεξίου.
Από το 1987 και τον ιστορικό δίσκο «Στη λεωφόρο της αγάπης» το «Εξαρτάται» σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους Ανδρέα Νεοφυτίδη κάνει αίσθηση από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του και γίνεται σήμα-κατατεθέν για την Χαρούλα.
Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα σε μια μαγική συνύπαρξη
Ο Γιάννης Πλούταρχος στέκεται δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα και το ταλέντο των δύο ενώνεται σε μια μαγική συνύπαρξη.
Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής μουσικής ερμηνεύει μοναδικά μαζί με την Πέγκυ Ζήνα το υπέροχο «Σου τ’ ορκίζομαι» ενθουσιάζοντας τους τηλεθεατές.
Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα δίνουν μια διαφορετική διάσταση στο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους ως ντουέτο.
Από τον δίσκο «Νόημα» του 2005 το κομμάτι είναι από αυτά που η ερμηνεύτρια δεν παραλείπει ποτέ από τα προγράμματά της.
Το τραγούδι σε μουσική Δήμου Αναστασιάδη και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη «Ψυχή της αγάπης» παρουσιάστηκε σε πρώτη πανελληνία μετάδοση στο «Σπίτι με το MEGA»
Τα «Λαδάδικα» πάντα αφιερωμένα στον Δημήτρη Μητροπάνο
Η συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν από τις στιγμές της καριέρας της που δεν μπορεί να ξεχάσει.
Η ίδια μόνο για τους τηλεθεατές του MEGA ερμηνεύει τα θρυλικά «Λαδάδικα» του Μάριου Τόκα φανερά συγκινημένη.
Ο θάνατος του Δημήτρη Μητροπάνου ήταν μεγάλο πλήγμα για την τραγουδίστρια που είχε φιλικές σχέσεις με τον ίδιο και την οικογένειά τους.
«Όλοι οι φίλοι μου ξέρετε ότι το δικό μου βουνό στην καριέρα μου ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ήταν για μένα η επαγγελματική μου κορυφή η συνεργία μου μαζί του. Όμως η αγκαλιά και η προστασία του θα μου λείπει για πάντα. Σήμαινε πολλά για μένα» ανέφερε η ίδια για τον σπουδαίο έλληνα τραγουδιστή.
Το «Νόημα» δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη βραδιά
Η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφορεί το 2005 τον δίσκο «Νόημα», άλμπουμ που περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους.
Πρόκειται για μια εξαιρετικά επιτυχημένη σύμπραξη, μια από κείνες τις εκρηκτικές στιγμές που δυο άνθρωποι της ίδιας γενιάς με κοινές ανησυχίες, συναντιούνται στην καλύτερη, στην πιο δημιουργική τους φάση, με την ορμή που τους έχει δώσει η ανταπόκριση του κόσμου στις προηγούμενες δουλειές τους και μαζί απογειώνονται…
Οι δυο τους συνεργάζονται για πρώτη φορά. Πατώντας στο στέρεο έδαφος της επιτυχίας τους, με σίγουρα βήματα και κάτω από την προστατευτική ομπρέλα της εμπειρίας του Ηλία Μπενέτου, στη διεύθυνση παραγωγής, οδηγήθηκαν στο «Νόημα».
Ο δίσκος κυκλοφορεί με 4 διαφορετικά εξώφυλλα ενώ περιέχει και το video clip του τραγουδιού «Νόημα» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Το «Νόημα» γίνεται αμέσως πλατινένιο με πάνω από 40.000 πωλήσεις την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του.