Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ο Πέρεθ

Παναθηναϊκός – Στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ο Πέρεθ

Ο Ρούμπεν Πέρεθ δήλωσε παρών και θα είναι στη διάθεση του Ιβαν Γιοβάνοβιτς για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία τη Δευτέρα

Ο Ρούμπεν Πέρεθ με συντηρητικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσαν και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τη Λαμία τη Δευτέρα.

Ο ισπανός άσος του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, αλλά και σε αυτό του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Μάλιστα, σε κανένα παιχνίδι δεν έχει γίνει αλλαγή και έχει ολοκληρώσει όλα τα 90λεπτα, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του στη μεσαία γραμμή είναι απαραίτητη για το Τριφύλλι, που ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο χαφ των Πράσινων είναι, επίσης, ο καλύτερος στις πάσες στη Super League, έχοντας ποσοστό 89,3% στην ακρίβεια, ενώ στις συνολικές του ενέργειες στα ματς το ποσοστό επιτυχίας είναι στο 77,4%

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία ολοκληρώνεται με τον τεχνικό των Πράσινων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να δουλεύει πολύ το κομμάτι της τακτικής, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Ο Παλάσιος θα βρίσκεται και αυτός στη διάθεσή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και διεκδικεί μία θέση στο βασικό σχήμα πλάι στον Καρλίτος.

Σημαντικές αλλαγές δε θα υπάρξουν στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, ενώ απόντες θα είναι οι τραυματίες Ιωαννίδης, Πούγγουρας, αλλά και ο Σένκεφελντ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024