Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Live Streaming Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΛ - Ζωντανά και αποκλειστικά στο ONE Channel

Live Streaming Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΛ – Ζωντανά και αποκλειστικά στο ONE Channel

Ενα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το ONE Channel, από την ιστοσελίδα του One, αλλά και μέσα από τη συχνότητα της Cosmote TV (θέση 111) και της NOVA (θέση 987) που αναμεταδίδουν το πρόγραμμα του ONE Channel

Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχεται (15:00) τη Λάρισα σε ένα από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 Betsson.

Ενα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το ONE Channel, από την ιστοσελίδα του One, αλλά και μέσα από τη συχνότητα της Cosmote TV (θέση 111) και της NOVA (θέση 987) που αναμεταδίδουν το πρόγραμμα του ONE Channel.

Τόσο η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα όσο και εκείνη του Ηλία Φυντάνη, που έχει βλέψεις επιστροφής στη Super League, έχουν δώσει από έναν αγώνα στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έως σήμερα και θέλουν να «διπλώσουν» τις νίκες τους στον Βόρειο Όμιλο. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει 3-1 στην πρεμιέρα τον ΠΑΟΚ Β’ στην Καλλιθέα και η ΑΕΛ είχε επικρατήσει 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία των δύο ομάδων, ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν έχει στη διάθεσή του τον Αλέξη Καλογερόπουλο, ενώ παράλληλα ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολόπουλος, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Μαυρουδής, Α. Μπα, Σουρλής, Βοΐλης, Τζολάκης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόι, Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κίτσος, Κατσογιάννης, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Τσέλιος, Κεραμίδας.

Από την πλευρά της, η ΑΕΛ θα παραταχθεί στο παιχνίδι με όλα τα δυνατά χαρτιά της, καθώς πέραν του ανέτοιμου Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, όλοι είναι στη διάθεση του Φυντάνη. Αναλυτικά αποστολή της θεσσαλικής ομάδας: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Μπέρτος, Παπαγεωργίου ΑΘ., Μαιδανός,Tahar, Maksymenko, Colombino, Παπαγεωργίου Κων., Νικολιάς, Γιάκος, Συμελίδης, Abud, Όγκμποε, Πατράλης, Γαρουφαλιάς, Μαυριάς, Αcuna, Γρηγορόπουλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024