Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Μυτακίδης – Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα του Ανδρέα

Μιχάλης Μυτακίδης – Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα του Ανδρέα

O Μιχάλης Μυτακίδης αναφέρθηκε ακόμα και στο βιντεοληπτικό υλικό που βρέθηκε

Ο Μιχάλης Μυτακίδης, γνωστός μουσικός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τον συγγενή και φίλο του, ενώ περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν του θλιβερού συμβάντος, αλλά και το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, που κλήθηκε να αναλάβει.

«Ο Ανδρέας ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο παιδί, από καλή πάστα ανθρώπου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα του, πεσμένος στο δρόμο πριν έρθει το ασθενοφόρο και τη δύσκολη θέση που βρέθηκα όταν κλήθηκα να τον αναγνωρίσω στο νοσοκομείο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Εκείνο το βράδυ, λίγες ώρες πριν γίνει το μοιραίο, είχε πάει σε μία ταβέρνα για να πάρει φαγητό για τον σκύλο του. Φόρτισε το κινητό του και ρώτησε που μπορούσε να βρει ένα ανοιχτό βενζινάδικο. Λίγο αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό μας και μας ενημέρωσαν για το συμβάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Ανδρέας βρέθηκε ακριβώς πάνω στη διαχωριστική λωρίδα, στη μέση του δρόμου. Το αμάξι του στην άκρη με αναμμένα τα μεγάλα φώτα και τα alarm μετά από τόση ώρα. Περάσανε άνθρωποι που είπαν ότι είδαν το αμάξι χωρίς κανέναν μέσα και κάποιοι που τον είδαν μαζί με τον σκύλο μέσα σε αυτό. Ο Ανδρέας ήταν χτυπημένος από τη δεξιά πλευρά και από τη μέση και κάτω είχε σημάδι από ρόδα. Πρέπει να έχει συρθεί και να έχει περάσει αμάξι από πάνω του» πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε ακόμα και στο βιντεοληπτικό υλικό που βρέθηκε. «Υπάρχει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο έχει καταγράψει τα δύο πρώτα διερχόμενα αυτοκίνητα μετά από το συμβάν, το ένα εκ των οποίων είναι μικρού κυβισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει όποιον τυχόν γνωρίζει, να μιλήσει, είπε συγκινημένος: «Η έκκληση της οικογένειας, εάν έχει μείνει λίγο ψυχή σε όποιον το έκανε, είναι να μας εξηγήσει τι συνέβη, να ησυχάσουμε. Ας το κάνει για την ψυχή του, ας κάνει μία κίνηση ανθρώπινη, έστω και τώρα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024