Απάντηση στις χθεσινές καταγγελίες του πρώην Πρωθυπουργού και υποψηφίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Παπανδρέου έδωσε ο εκπροσώπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση απάντα η Νέα Δημοκρατία στον πρώην πρωθυπουργό και υποψήφιο του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Παπανδρέου, σχετικά με την καταγγελία για παρέμβαση στελεχών της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

«Πάγια τακτική της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην εμπλέκεται στις εσωτερικές διεργασίες άλλων κομμάτων. Και σε αυτή την θέση ήταν και θα παραμείνει σταθερή και τα στελέχη της την τηρούν αυστηρά.

Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Παπανδρέου να μιλάει για εμπλοκή στελεχών της ΝΔ στην εκλογή ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από έναν πρώην πρωθυπουργό.

Τη μέρα των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιείται το συνέδριο της ΝΔ στο οποίο θα ληφθούν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις. Με αυτό ασχολούνται τα στελέχη της ΝΔ. Ας ασχοληθεί κι αυτός με το να πείσει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ ότι αξίζει την ψήφο τους, αντι να φαντάζεται εμπλοκές που δεν υπάρχουν».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr