Δε με ενδιαφέρει το «εγώ» ανέφερε αλλά το «εμείς»

Για μια ακόμη φορά, ο Ανδρέας Λοβέρδος, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Δράμα μίλησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την πίστη του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα γίνει πολύ μεγάλο κόμμα στις επόμενες εκλογές.

«Δεν ζητώ ένα κόμμα της ιδιοκτησίας μου. Ζητώ ένα κόμμα για μας. Δεν με ενδιαφέρει το «εγώ». Έχω κάνει πορεία στην πολιτική. Με ενδιαφέρει το «εμείς». Αυτή η παράταξη άλλαξε την Ελλάδα. Τη μεγάλωσε», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

«…θα απευθύνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»

Μάλιστα, έθεσε ζήτημα ταυτότητας του χώρου. «Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Εγώ σας λέω ένα και σας το προτείνω. Εάν είμαι η δική σας επιλογή θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Πάμε στο ΠΑΣΟΚ», σημείωσε και διαφώνησε με θέσεις άλλων υποψηφίων που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν στο συνέδριο. «Όχι θα τα πούμε στο συνέδριο, όχι θα τα πούμε όταν δούμε ότι μπορούμε. Και νομικά και οικονομικά και πολιτικά μπορούμε. Το δηλώνω ξεκάθαρα, εάν προτιμηθώ εγώ το βράδυ των εκλογών θα απευθύνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Καθαρά», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr