Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Κούκουρας - Με το πέρασμα του χρόνου έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό

Βασίλης Κούκουρας – Με το πέρασμα του χρόνου έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» ο αγαπημένος ηθοποιός. Τι είπε για τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα» που πρωταγωνιστεί και τι για το θέατρο;

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε από τον ρόλο του Μάνθου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Φέτος τον θαυμάζουμε ως Τόλη Κακαλιούρα στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα». Ο λόγος για τον Βασίλη Κούκουρα.

Ο ηθοποιός έκατσε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/11) στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια;

«Αν ξεφύγεις δεν έχει γυρισμό»

«Με πήγαινε θέατρο ο πατέρας μου. Ήμουν ένα συνεσταλμένο παιδί και ήθελα να εκφραστώ, να βγάλω κάτι από μέσα μου για να αποδείξω ότι έχω να δώσω βαθιά πράγματα», είπε σχετικά με την απόφασή να γίνει ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθε η επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήμουν σχεδόν 40 χρονών. Δεν ήμουν και τόσο μικρός. Οι φίλοι με βοήθησαν να μην ξεφύγω και να μην καβαλήσω το καλάμι. Αν ξεφύγεις δεν έχει γυρισμό».

Για το αν έχει αλλάξει από τότε, σημείωσε: «Δεν έχω αλλάξει αλλά έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό. Ακόμα νικιέμαι από αυτόν τον «δράκο» αλλά κάποιες φορές τον γλεντάω. Σε αυτό με έχει βοηθήσει και η δουλειά γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο».

«Έχω περάσει πολλές σκοτεινές φάσεις. Βγήκα από αυτό λόγω των φίλων μου και επειδή πιστεύω ότι με βοηθάει και ο Θεός. Πιστεύω στον Θεό», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Περνάμε ωραία»

Για τους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα», που πρωταγωνιστεί παραδέχτηκε ότι «στα γυρίσματα γελάμε πολύ».

«Είναι καλή η ατμόσφαιρα στο σίριαλ. Περνάω καλά. Είναι εφάμιλλη του «Κωνσταντίνου και Ελένης». Είναι η ενέργεια, η χημεία. Περνάμε ωραία, γελάμε αλλά κάνουμε και δουλειά», πρόσθεσε.

«Και στο θέατρο γελάμε. Αν και κανονικά δεν πρέπει. Έχει τύχει να φύγω από τη σκηνή για να μην γελάσω. Είναι δουλειά, δεν μπορείς να παρασύρεσαι συνέχεια», κατέληξε ο ηθοποιός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024