Βόλος – Δύο μήνες «λουκέτο» σε μπαρ λόγω υπέρβασης του ποσοστού πληρότητας
Το δίμηνο κλείσιμο του καφέ-μπαρ έγινε επειδή η επιχείρηση είναι υπότροπη σε παραβάσεις και αυτός είναι ο λόγος που αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας για 60 ημέρες.
Για 60 ημέρες, δηλαδή για δύο ολόκληρους μήνες, έκλεισαν οι Αρχές ένα καφέ-μπαρ του Βόλου, λόγω μη τήρησης των μέτρων προστασίας του κοροναϊού.
Όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα όταν ελεγκτές διαπίστωσαν ότι ένα καφέ-μπαρ στο οποίο μπήκαν για να κάνουν έλεγχο είχε στον εσωτερικό του χώρο, πολλούς περισσότερους πελάτες από ό,τι επιτρεπόταν. Αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός 20χρονου, που εμφανίσθηκε ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος το οποίο ανήκει σε έναν Βούλγαρο.
Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι αντί για 18 άτομα εκείνη τη στιγμή εξυπηρετούνταν 30 πελάτες, καθ’ υπέρβαση του ποσοστού πληρότητας, λόγω της πανδημίας.
Το δίμηνο κλείσιμο του καφέ-μπαρ έγινε επειδή η επιχείρηση είναι υπότροπη σε παραβάσεις και αυτός είναι ο λόγος που αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας για 60 ημέρες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.