Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβληματισμός για το οικονομικό… βάρος του Ρονάλντο

Προβληματισμός για το οικονομικό… βάρος του Ρονάλντο

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να διαχειριστεί το οικονομικό βάρος του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο για να μην μπει σε μπελάδες

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, κυριάρχησε στο καλοκαιρινό «παζάρι» του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Ο 36χρονος Πορτογάλος επιθετικός, επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε σε αστέρα παγκοσμίου βεληνεκούς, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να την βοηθήσει ουσιαστικά μέσα στο γήπεδο.

Ο αγγλικός Τύπος, ασχολείται σήμερα με το οικονομικό… βάρος που έχει φέρει στην διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» η απόκτηση του διάσημου άσου. «Η μισθοδοσία της Γιουνάιτεντ εκτινάσσεται στα ύψη», γράφει η «Daily Mirror» και αναρωτάται: «Καλώς δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα»;

Το κόστος της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει αυξήσει την μισθοδοσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδόν κατά το ένα τέταρτο.

Ο μισθός του CR7, που ανέρχεται στις 550.000 λίρες την εβδομάδα (σ.σ. περίπου 655.000 ευρώ), έχει ωθήσει προς τα πάνω το μισθολογικό κόστος, επισημαίνουν τα αγγλικά ΜΜΕ, όπως η «Daily Star», που τιτλοφορείται: «Η μισθοδοσία της Γιουνάιτεντ είναι σε άνοδο» και η «Daily Express», που αναφέρει ότι «οι αριθμοί του Ρονάλντο προκαλούν έκρηξη».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024