Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή από Πλεύρη για την πανδημία

Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή από Πλεύρη για την πανδημία

«Δεν πρόκειται να οδηγηθούμε σε κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας» ανέφερε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα παραχωρήσει αύριο το πρωί στις 09.30 Συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ  με θέμα την πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα, ο πρωθυπουργός σε διάγγελμά του θα αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας και στην ανάγκη εμβολιασμού όλων όσων ακόμη διστάζουν.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του δεν θα ανακοινώσει νέα μέτρα αλλά θα κάνει έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν προκειμένου να υψωθεί ακόμη περισσότερο το «τείχος της ανοσίας» κατά του κοροναϊού.

Νωρίτερα, σήμερα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε στα περιοριστικά μέτρα που αφορούν στους ανεμβολίαστους, λέγοντας ότι δεν είναι τιμωρητικά.

«Δεν πρόκειται να οδηγηθούμε σε κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας. Το ΕΣΥ πιέζεται, αλλά έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να λειτουργεί κανονικά και να αντέξει.», αναφέρει ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σε συνέντευξη του στον Real.

«Ως νέος Υπουργός Υγείας, αμέσως όταν είχαμε δει τις συνθήκες που υπήρχαν, ήρθαμε σε πλήρη συνεννόηση, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά, είτε με μετακινήσεις προσωπικού από περιοχές που δεν πιέζονταν- ήδη έχουν γίνει αυτές οι μετακινήσεις- είτε με νέους επικουρικούς. Υπήρξε ένα έντονο πρόβλημα με τις αναστολές, το οποίο και αυτό το καλύψαμε. Έχουμε διασφαλίσει την πλήρη συνεργασία των ιδιωτικών Κλινικών και σε κλινικές Covid. Αυτή είναι μια αρκετά σημαντική διαφορά, δηλαδή ότι παραλαμβάνουν και περιστατικά Covid, ενώ παράλληλα έχουμε ήδη λάβει από τις Κλινικές της Αθήνας αντίστοιχες κλίνες να τις ενεργοποιήσουμε όταν το χρειαστούμε.»

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024