Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ATP Finals – Φιάσκο οι τελικοί του Τορίνο!

ATP Finals – Φιάσκο οι τελικοί του Τορίνο!

Ο ένας μετά τον άλλον τενίστα αποσύρεται – Μετά τους Μπερετίνι και Τσιτσιπά είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού και ο Χούμπερτ Χουρκάτς.

Αλλιώς τα περίμεναν οι Ιταλοί και αλλιώς τους ήρθαν.

Οι διοργανωτές των ATP Finals είδαν τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως οι Ράφαελ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Ντομινίκ Τιμ, να μην αγωνίζονται στο τουρνουά του Τορίνο, λόγω τραυματισμού, όπως επίσης τον δικό τους Ματέο Μπερετίνι, αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά, να αποσύρονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά, λόγω τραυματισμών.

Μεγάλες απουσίες και ηχηρές αποχωρήσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί το ενδιαφέρον των θεατών για τα φετινά ATP Finals. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ σε Ιταλία και Πολωνία, είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί και ο Χούμπερτ Χουρκάτς!

Ο υψηλόσωμος τενίστας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος πήρε τη θέση του Ματέο Μπερετίνι και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων των ATP Finals.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Χούμπερτ Χουρκάτς έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους διοργανωτές, οι οποίοι φέρνουν άρον άρον από τη Ρωσία τον Άσλαν Καράτσεφ. Ο 28χρονος θα βρίσκεται στο Τορίνο το πρωί της Πέμπτης και θα περιμένει να μάθει την απόφαση του Πολωνού, για το εάν θα αγωνιστεί με τον Ζβέρεφ ή θα αποσυρθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χουρκάτς δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, μετά τις δύο ήττες από Μεντβέντεφ και Σίνερ, με τον Ζβέρεφ από την άλλη να… καίγεται για τη νίκη, αφού ο Ιταλός με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Πολωνό έμεινε «ζωντανός» στη μάχη της πρόκρισης.

Σε περίπτωση νίκης του Χούρκατς (ή του Καράτσεφ) επί του Ζβέρεφ, ο Σίνερ θα χρειάζεται νίκη στο βραδινό ματς, για να θέσει πρόωρα νοκ-άουτ από την διοργάνωση τον Γερμανό.

Υπενθυμίζουμε ότι τη θέση του τραυματία Στέφανου Τσιτσιπά πήρε ο Κάμερον Νόρι.

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024