
ΑΕΚ – Μάχη με το χρόνο δίνουν Τσούμπερ και Αραούχο
Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται προ των πυλών και στο στρατόπεδο της ΑΕΚ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.
Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν το μεγάλο ματς της Κυριακής, με τον Αργύρη Γιαννίκη να αγωνιά.
Οι δύο παίκτες της Ένωσης δε θέλουν με τίποτα να χάσουν το ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να δώσουν το «παρών».
Μάλιστα, ακόμα και χθες που η ομάδα είχε ρεπό, Τσούμπερ και Αραούχο πήγαν στα Σπάτα, προκειμένου να ακολουθήσουν το ατομικό τους πρόγραμμα.
Αυτό το διήμερο είναι εξαιρετικά κρίσιμο και θα φανεί ουσιαστικά αν οι δύο παίκτες προλάβουν τη μεγάλη αναμέτρηση.
Από την άλλη, ο Αργύρης Γιαννίκης δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Τζαβέλλα.
Ο έλληνας αμυντικός υπέστη μια ελαφρά θλάση, με τις πιθανότητες για συμμετοχή του στο ντέρμπι να μη βρίσκονται με το μέρος του.
- Κυπριακό: Δεν αναμένεται νέο σχέδιο τύπου Ανάν, δηλώνει ο Ερχιουρμάν
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
