Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα και με Τζαβέλλα στην ΑΕΚ

Πρόβλημα και με Τζαβέλλα στην ΑΕΚ

Νέο πρόβλημα στην Ένωση λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Τζαβέλλα να έχει σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, καθώς και ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Εθνική. Ο Έλληνας στόπερ της Ένωσης επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής, ενώ ο Αργύρης Γιαννίκης περιμένει να δει και σε τι κατάσταση θα είναι και οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ. Οι δυο ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων έκαναν και σήμερα θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και παραμένουν αμφίβολοι για το ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, οι Πέτρος Μάνταλος, Σίμος Μήτογλου, Μιχάλης Μπακάκης, Ντάρκο Γέβτιτς και Μιχάλης Κοσίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς οι δύο πρώτοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής, ενώ οι άλλοι τρεις έπαιξαν με την ΑΕΚ Β’.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Θεοχάρης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024