Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα - Έστελνε επιστολές μίσους και κολλούσε αφίσες γιατί «δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά της»

Πάτρα – Έστελνε επιστολές μίσους και κολλούσε αφίσες γιατί «δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά της»

Η δράστιδα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, αλλά δεν ανταποκρίθηκε

Η καταγγελία στην Αστυνομία και η παρέμβαση της τελευταίας απέτρεψε τα χειρότερα ανάμεσα σε γυναίκα που έστελνε γράμματα μίσους και εκδίκησης σε μία 31χρονη κοπέλα, σε περιοχή της Πάτρας, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η δράστιδα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας pelop.gr, δεν είχε στείλει μόνο δύο γράμματα σε λάθος σπίτι, που βρίσκεται κοντά στην οικία της παθούσας, αλλά είχε κολλήσει και αυτοσχέδιες… αφίσες σε κολόνες στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με υβριστικό περιεχόμενο και με φωτογραφία της κοπέλας.

«Μίλησε η κάμερα ασφαλείας

Η οικογένεια της παθούσας αναστατώθηκε μόλις διάβασε το περιεχόμενο των δύο γραμμάτων. Υποψιαζόταν, βέβαια, την προέλευσή τους, αλλά δεν είχε αποδείξεις ώσπου «μίλησε η κάμερα ασφαλείας του γείτονα, που είχε καταγράψει τις κινήσεις και το πρόσωπο της «ταχυδρόμου» που άφησε τα γράμματα στο λάθος σπίτι.

Από το περιεχόμενο προκύπτει μίσος και βίαιη, εκδικητική αντίδραση, γεγονός που υποχρέωσε την οικογένεια της 31χρονης να καταφύγει στην Αστυνομία.

Η δράστιδα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Τότε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ την επισκέφθηκαν στην εργασία της και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Κατέθεσε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ότι ο λόγος που ενήργησε με αυτόν τον τρόπο ήταν ότι  δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά μιας άλλης.

Αφού υποσχέθηκε ότι θα αφήσει ήσυχη την αντίζηλο, αποχώρησε από το τμήμα χωρίς η 31χρονη να υποβάλει μήνυση σε βάρος της.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024