Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας - Αυτό είναι το επόμενο βήμα του στην πολιτική

Χάρης Ρώμας – Αυτό είναι το επόμενο βήμα του στην πολιτική

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και στο δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε ο Χάρης Ρώμας

Ο λόγος που σκέφτεται να εγκαταλείψει τον καλλιτεχνικό χώρο, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ο χωρισμός και ο νέος έρωτας.

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» επέστρεψαν στο θεατρικό σανίδι «το έργο έχει αλλάξει αλλά κάνεις δεν το καταλαβαίνει. Είναι μια παράσταση συνόλου βλέπεις ηθοποιούς να ανθίζουν στην σκηνή. Επέλεξα αυτό το έργο γιατί άρχισα να το βλέπω στον ύπνο μου», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος για τη γνωστή ελληνική ταινία που μεταφέρεται στο θέατρο.

«Ετοιμάζω το επόμενο βήμα μου στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για το Δήμο Χαλανδρίου, ίσως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή», αποκάλυψε για τα μελλοντικά του σχέδια και την απόφαση του να ασχοληθεί περισσότερο με τα κοινά.

«Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», πρόσθεσε.

«Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα ίσως κάνω μια ταινία», ανέφερε.

«Η διαχείριση του #metοο ήταν καλή, οι καλλιτέχνες έσπασαν το «σπυρί». Έπρεπε να γίνει όλο αυτό δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από την σωματική βία. Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί εάν πλαίσιο νομού συμπεριφοράς για να ξέρουμε μέχρι που φτάνουν τα όρια όταν κάποιος σκηνοθετεί», τόνισε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της τέχνης.

Και συνέχισε «πρέπει να μπουν όρια στο επειδή είμαι ιδιότροπος σκηνοθέτης, τον άλλον τον τσακίζω. Μου έχει συμβεί από δυο διαφορετικούς σκηνοθέτες πρόταση ερωτικού περιεχομένου για να πάρω ρόλο. Όταν αισθάνεσαι ένα χέρι στο πόδι η μια ερώτηση τύπου « θες να κοιμηθούμε μαζί» είναι σοκαριστικό».

«Το πεφταστέρι» είναι τοποθετημένο την δεκαετία του 60 ένας μεγάλος αστέρας πέφτει και εάν νέο κορίτσι ανέρχεται. Με την προοπτική ότι μπορεί να αφήσω την τηλεόραση θέλουμε να κάνουμε κάτι ωραίο», δήλωσε για τη νέα κωμική σειρά εποχής στο MEGA με την υπογραφή του γνωστού συγγραφικού διδύμου Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.

«Χώρισα μετρά από 10 χρονιά σχέσης , έπρεπε να τελειώσει. Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα ο ερωτάς είναι κινητήρια δύναμη», ανέφερε για την προσωπική του ζωή.

«Ονειρεύομαι να γίνω δήμαρχος. Εγώ ονειρεύομαι χωρίς όρια», κατέληξε ο κ. Ρώμας.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024