Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασικός ο Μέσι κόντρα στη Βραζιλία

Βασικός ο Μέσι κόντρα στη Βραζιλία

Ο Λιονέλ Μέσι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Αργεντινής στο μεγάλο ντέρμπι με τη Βραζιλία τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/11, 01:30).

Κανονικά στην ενδεκάδα της Αργεντινής θα είναι ο Λιονέλ Μέσι τα ξημερώματα της Τετάρτης (01:30, 17/11) στο ντέρμπι με τη Βραζιλία για τα προκριματικά της ζώνης της Νότιας Αμερικής.

Έτσι δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις και πριν το ματς με την Ουρουγουάη, όπου ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε αλλαγή στο 74ο λεπτό.

Ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» επανέλαβε ότι ο 34χρονος έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

«Ήταν σωματικά ικανός και για το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά στο τέλος αποφασίσαμε ότι το καλύτερο ήταν να παίξει λίγα λεπτά, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος με την Βραζιλία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι η ομάδα που οδηγεί τα προκριματικά και έχουν ήδη περάσει στους τελικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024