Η εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι(63-78) ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Παπανικολόπουλου στον πάγκο της Λάρισας.
Ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος ήταν εδώ και ένα χρόνο στο τιμόνι της ομάδας της Θεσσαλίας, πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με την Λάρισα να είναι ουραγός και χωρίς νίκη για 5 συνεχόμενα ματς. Για την ακρίβεια η τελευταία νίκη της χρονολογείται στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κολοσσό Ρόδου.
Έτσι, αποφασίστηκε η κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισα
«Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοινώνει την με κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο».
Με τον Μάικλ Κάρικ στην άκρη του πάγκου της φαίνεται πως θα συνεχίσει και του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.