Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
EuroLeague - Ολυμπιακός και Χεζόνια

EuroLeague – Ολυμπιακός και Χεζόνια

Τα λόγια του Χεζόνια, η επιστροφή στο ΟΑΚΑ και οι πρώτες… κόντρες του με τον Ολυμπιακό, τον οποίο δεν πρόλαβε να αντιμετωπίσει πέρσι

Έγινε αρκετή κουβέντα το τελευταίο διάστημα για τον Μάριο Χεζόνια.

Αφορμή στάθηκε ο ερχομός του στη χώρα μας πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Ήρθε με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Όσο κι αν ο Κροάτης ισχυριζόταν, τις μέρες που έφευγε, πως δε θέλει να αγωνιστεί κόντρα στους Πράσινους, κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να συμβεί. Τι να έκανε δηλαδή; Να έλεγε στην Ούνικς «ξέρετε θα με πληρώσετε για 32 και όχι για 34 ματς στην EuroLeague, γιατί στα δύο με τον Παναθηναϊκό δε θα αγωνιστώ;» Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.

Ο Χεζόνια φυσικά το… μάζεψε με τις δηλώσεις του. Είπε πως δεν εννοούσε ότι δε θα παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού φορώντας τη φανέλα ξένης ομάδας, αλλά κάποιας άλλης ελληνικής. Αλήθεια, ποια φανέλα ελληνικής ομάδας θα μπορούσε να φορέσει όμως ο Κροάτης;

Μόνο ο Ολυμπιακός θα είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει έναν παίκτη με το κασέ του, αλλά τούτο το σενάριο δε θα μπορούσε να προκύψει ούτε σαν… επιστημονική φαντασία. Δεν είχε λοιπόν το παραμικρό νόημα εκείνη η δήλωση του Κροάτη. Καλύτερα να μην έλεγε τίποτα, να το άφηνε να περάσει.

Άλλωστε όσο περισσότερο μιλά, τόσο περισσότερους fans χάνει από μια εξέδρα που τον λάτρεψε πριν καν τον δει στο γήπεδο.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχουν και οι συναντήσεις του Μάριο Χεζόνια με τον Ολυμπιακό. Η πρώτη είναι σε λίγες μέρες, στις 3 Δεκεμβρίου στο Καζάν, με γηπεδούχο την ομάδα του Κροάτη.

Αλλά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει αυτή του ΣΕΦ, η οποία βεβαίως αργεί ακόμα. Θα είναι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, τον Απρίλιο, και κανείς δεν ξέρει τι θα κρίνεται τότε.

Ο Χεζόνια όσο έμεινε στην Ελλάδα δεν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, αφού ήρθε προς το τέλος και είχαν παίξει οι Ερυθρόλευκοι με τους Πράσινους τα δύο παιχνίδια τους στην EuroLeague.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024