Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι - Μια νεκρή από μετωπική σύγκρουση ΙΧ με αγροτικό

Μεσολόγγι – Μια νεκρή από μετωπική σύγκρουση ΙΧ με αγροτικό

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Μεσολογγίου.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Άη Γιάννη Ευηνοχωρίου με μια 42χρονη γυναίκα οδηγό να χάνει τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες του αγροτικού οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Το ΙΧ που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα είχε κατεύθυνση προς Μεσολόγγι ενώ το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας το ένα από τα οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας και πυροσβεστικό όχημα προκειμένου να απεγκλωβίσει τους τραυματίες. Η οδηγός του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρή, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα aixmi-news.gr, ήταν κάτοικος Μεσολογγίου και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι δυο τραυματισμένοι άνδρες είναι από το Αγρίνιο.

Ο δρόμος αποκλείστηκε για αρκετή ώρα έως ότου απομακρυνθούν τα συντρίμμια των αυτοκινήτων και καθαριστεί το οδόστρωμα και η κίνηση διεξαγόταν από το Ευηνοχώρι.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Μεσολογγίου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024