Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Κασιδιάρης - Αντιμέτωπος ακόμα και με δίωξη για τα κηρύγματα μίσους

Ηλίας Κασιδιάρης – Αντιμέτωπος ακόμα και με δίωξη για τα κηρύγματα μίσους

Αιτία, αυτή τη φορά, ένα τηλεφώνημα προς δικηγόρο, το οποίο διήρκησε μισή ώρα, μιλώντας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Φρένο στα κηρύγματα μίσους του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές αναμένεται να λάβει το Συμβούλιο των Φυλακών Δομοκού καθώς για μια ακόμη φορά παρέβει τους κανονισμούς. Ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με σκληρά πειθαρχικά μέτρα.

Ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, αγνοεί όλες τις εντολές για να μην κάνει πολιτικό κήρυγμα μίσους μέσω των τηλεφωνικών συνομιλιών του από το καρτοτηλέφωνο.

Αιτία, αυτή τη φορά, ένα τηλεφώνημα προς δικηγόρο, το οποίο διήρκησε μισή ώρα, μιλώντας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος με τον οποίο είχε την επικοινωνία, κατέγραψε διάγγελμα του, κάτι το οποίο απέχει από την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών

Δεν είναι η πρώτη φορά που το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τους κανονισμούς κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών του επικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται πως στις 7/10/2021 το Συμβούλιο των φυλακών, κατόπιν εισήγησης της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, αποφάσισε τον έλεγχο του κρατουμένου στις τηλεφωνικές επικοινωνίες , όπου του επετράπη η επικοινωνία μόνο με συγγενικά του πρόσωπα και δικηγόρους , για προσωπικά και οικογενειακά του θέματα και σε οποιαδήποτε παρατυπία θα μπορεί να διακόπτεται η επικοινωνία άμεσα, να ενημερώνεται ο διευθυντής και να ασκείται ο προβλεπόμενος έλεγχος. Τις πρώτες ημέρες τήρησε τους κανόνες, στη συνέχεια όμως άρχισε να τους παραβιάζει ξανά.’

Πληροφορίες από το υπ. Προστασίας του πολίτη και τη ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής, αναφέρουν ότι θα δοθεί εντολή για αυστηρό – σκληρό πειθαρχικό έλεγχο ενώ θα ερευνηθεί αν υπάρχει περίπτωση δίωξής του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ενδέχεται να διωχθεί από τις φυλακές Δομοκού εκεί όπου κρατούνται οι χρυσαυγίτες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024