Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Βολιώτη - «Με έβριζαν στο δρόμο, γιατί...»

Βίκυ Βολιώτη – «Με έβριζαν στο δρόμο, γιατί…»

Τι λέει η ηθοποιός για τον ρόλο της στη σειρά «Λόγω Τιμής» και τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον άντρα της;

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «ΜEGA Καλημέρα» η Βίκυ Βολιώτη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον άντρα της, τη ζωή μετά την απόκτηση της κόρης της και έκανε ειδική μνεία στο κίνημα #metoo.

«Με τον σύζυγό μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν τον είδα και έπεσα κάτω ή τον ερωτεύτηκα», είπε και παραδέχτηκε πως δεν ξέρει αν υπάρχει μυστικό για να κρατήσει ένας γάμος.

«Εμείς έχουμε μείνει μαζί επειδή πέραν πέρα της αγάπης που έχουμε τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον και δίνουμε και ελευθερία ο ένας στον άλλον. Ο καθένας έχει και τη δικιά του ζωή, τους φίλους του. Δεν είμαστε σε όλα μαζί», τόνισε.

«Είμαι ευτυχισμένη»

Για το αν είναι εύκολο να δουλεύουν μαζί, απάντησε: «Είμαστε στον ίδιο χώρο αλλά κάνουμε άλλη δουλειά. Εκείνος είναι πίσω από τις κάμερες. Είναι διευθυντής φωτογραφίας και δεν έχουμε δουλέψει πολύ μαζί. Δεν έχουμε φέρει τη δουλειά στο σπίτι ώστε αυτό να δημιουργεί ένα πρόβλημα».

Για την κόρη της, που έχει υιοθετήσει, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια. «Είναι μια άλλη ζωή η ζωή με το παιδί. Ωραία, δύσκολη. Δεν έχει μόνο καλές πλευρές αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα και είμαι ευτυχισμένη που είναι στη ζωή μου», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η κόρη μου πηγαίνει Β΄Δημοτικού. Τη βοηθάω για το σχολείο αλλά προσπαθώ να την αφήνω μόνη της. Να μην είμαι από πάνω της και να τα κάνουμε όλα μαζί».

Όσο για τις καταγγελίες στο θέατρο;

«Στεναχωρήθηκα όταν άκουσα για τα περιστατικά βίας στο θέατρο. Ήταν πολύ δύσκολο. Τα περισσότερα δεν τα γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα. Το να βρίσκουν το θάρρος να μιλάνε όσοι έχουν δεχτεί κακοποιήσεις είναι πολύ σωστό. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της χωρίς άλλες επεμβάσεις και χωρίς να φωνάζουμε εμείς», σημείωσε.

«Κακοποίηση ή κακομεταχείριση εγώ δεν έχω δεχτεί. Είχα δυσκολίες και εντάσεις σε κάποιες δουλειές αλλά τις αντιμετώπισα. Μεγαλώνοντας βάζω και όρια. Όταν πρωτοβγαίνεις στη δουλειά τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν μπορείς να βάλεις όρια εύκολα», είπε.

«Με έβριζαν και νευρίαζαν»

Επίσης, θυμήθηκε: «Στο «Λόγω Τιμής» με έβριζαν στο δρόμο. Προκαλούσε έντονα συναισθήματα η Ηρώ και νομίζω έχει να κάνει με το κοινό είναι κυρίως γυναίκες και ήταν όλες με τον Άλκη, τον αγαπούσαν και νευρίαζαν μαζί μου επειδή τον παίδευα υποτίθεται».

Τέλος, αναφέρθηκε στην παράσταση που παίζει, «Μια ιστορία αγάπης» στο Θέατρο «Άνεσις».

«Είναι ένα έργο που μιλάει για την αγάπη. Εξού και ο τίτλος. Ο τρόπος με τον οποίο ξετυλίγεται η ιστορία των δύο αυτών γυναικών είναι σαν να βλέπουμε μπροστά μας όλοι τις δικές μας σχέσεις», κατέληξε η ηθοποιός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024