Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με επιτυχία παρουσιάστηκε η πρεμιέρα του Arvo Part στη Νέα Υόρκη υπό την αιγίδα του Greece in USA

Με επιτυχία παρουσιάστηκε η πρεμιέρα του Arvo Part στη Νέα Υόρκη υπό την αιγίδα του Greece in USA

Το αναδρομικό πρότζεκτ του δημοφιλούς Εσθονού συνθέτη με τίτλο «Celebrating Arvo Pärt at The Met» πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Greece in USA

Το Greece in USA σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Σ. Αντωνίου και το The Schola Cantorum, παρουσίασε την παγκόσμια πρεμιέρα του Arvo Pärt στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, στη Νέα Υόρκη.

Το αναδρομικό πρότζεκτ του δημοφιλούς Εσθονού συνθέτη με τίτλο «Celebrating Arvo Pärt at The Met» πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Greece in USA και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έχοντας ως το σκηνικό τον επιβλητικό Ναό του Ντεντούρ.

Αριστουργήματα από την καριέρα επτά δεκαετιών του σπουδαίου Arvo Pärt παρουσιάστηκαν από τη χορωδία The Schola Cantorum και το Artefact Ensemble, υπό τη διεύθυνση του υποψήφιου για Grammy χορωδιακού μαέστρου Benedict Sheehan.

Με τη δράση αυτή το Greece in USA εστιάζει και στο επιμελητικό έργο των Ελλήνων συναδέλφων προβάλλοντας το σε συνεργασία με τον οργανισμό μας.

Το GREECE IN USA ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2020 από τη Δρ. Σωζήτα Γκουντούνα για την προώθηση του Ελληνικού πολιτισμού στις ΗΠΑ. Η  πολιτιστική πλατφόρμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας και εγκαινιάστηκε με την ομαδική έκθεση «The Right to Silence?» με θέμα το σωφρονιστικό σύστημα, τα καθεστώτα φυλάκισης και εγκλεισμού και τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης, σε διαφορετικά γεωγραφικά και πολιτικά πλαίσια. Ο πρώτος κύκλος δράσεων παρουσιάζεται στο John Jay College of Criminal Justice (CUNY) έως τις 31 Ιουλίου 2021 με τη συμμετοχή 43 Ελλήνων και Κύπριων καλλιτεχνών, και ο δεύτερος κύκλος εγκαινιάστηκε στις 14 Μαΐου 2021 στο Seneca Village Central Park  και στις 14 Ιουλίου στο undercurrent.nyc με την ομαδική έκθεση The Right to Breathe στην οποία συμμετέχουν 100 Έλληνες καλλιτέχνες.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024