Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανετη πρεμιέρα για τον Τζόκοβιτς (2-0)

Ανετη πρεμιέρα για τον Τζόκοβιτς (2-0)

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Κάσπερ Ρουντ και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την περιπέτειά του στα ATP Finals.

Με νίκη μπήκε στα ATP Finals ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ (7-6 [4], 6-2), του Κάσπερ Ρουντ, Νο. 8 στην παγκόσμια κατάταξη και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή διοργάνωση.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά στο τέλος «μίλησε» η κλάση του και κατάφερε να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε το καθήκον του απέναντι στον Νορβηγό και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής, ο οποίος θα είναι ο νικητής της βραδινής αναμέτρησης ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Κάσπερ Ρουντ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και πέτυχε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ, με τον Νορβηγό να προηγείται με 1-0. Στη συνέχεια μάλιστα έκανε το 2-0, με τον Σκανδιναβό να βρίσκεται μπροστά μέχρι το 3-2. Σε εκείνο το σημείο ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέβασε την πίεσή του, έκανε μπρέικ και ισοφάρισε σε 3-3. Στο 10ο γκέιμ ο Σέρβος είχε δύο ευκαιρίες για να κάνει το μπρέικ και να πάρει το σετ, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Ο Νορβηγός έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ, όπου μάλιστα προηγήθηκε με μίνι μπρέικ (3-2). Ο Σέρβος, όμως, με την κλάση του και γύρισε τούμπα το σετ και με 7-4 έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Νόβακ κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, με τον Σέρβο να κάνει μπρέικ στο πρώτο γκέιμ (1-0), αλλά και στο 5ο γκέιμ (4-1), με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο λίγο αργότερα να κάνει το 6-2 και το 2-0 στα σετ. Αυτή ήταν η 6η διαδοχική νίκη του Τζόκοβιτς, ο οποίος πριν από 8 ημέρες αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Masters του Παρισιού, ενώ στο Τορίνο διεκδικεί τον 6ο του τρόπαιο σε επίπεδο ATP Finals, αλλά πρώτο από το 2015.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024