
MasterChef – Έρχεται νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά – Ο ρόλος του Survivor και οι εκπλήξεις
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες...
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το GNTM, το οποίο αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να ολοκληρωθεί και να δώσει τη θέση του στο MasterChef.
Σύμφωνα με τη Real Life, όλα είναι έτοιμα το reality μαγειρικής να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο το διάστημα που το Survivor θα παραμείνει χωρίς αντίπαλο στον αέρα του ΣΚΑΪ.
Έτσι, το MasterChef αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαήμερο του 2022.
Όλες οι φετινές εκπλήξεις…
Μάλιστα, αυτή τη σεζόν οι οντισιόν θα είναι περισσότερες και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αφού τα μέτρα κατά του κοροναϊού είχαν περιορίσει τις ακροάσεις στην πρωτεύουσα.
Αυτό σημαίνει πως Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ταξιδέψουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να αναζητήσουν και εκεί τον νέο Έλληνα MasterChef.
Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν πως στον φετινό κύκλο επανέρχονται οι εξωτερικές δοκιμασίες, τα ταξίδια αλλά ακόμα και οι αποδράσεις εκτός συνόρων στο πλαίσιο των δοκιμασιών και των επάθλων του διαγωνισμού.
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
- Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου στη Νέα Μάκρη
- «Στα κρίσιμα, σε ποιον δίνεις την μπάλα για το νικητήριο σουτ;» – Τι είπε ο ΜακΚόλουμ για τον Ολυμπιακό


