Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δράμα-Από πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, φτωχός συγγενής;

Δράμα-Από πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, φτωχός συγγενής;

Ο Θωμάς Μαργαρίτης, πρώην Δήμαρχος Δράμας, με ανάρτηση του, προκαλεί έντονες αναταράξεις στην τοπική κοινωνία, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία προετοιμασία για τα Χριστούγεννα και η Δράμα με την διάσημη Ονειρούπολη πρωταγωνίστρια των Χριστουγέννων για πολλά χρόνια να κινδυνεύει με μαρασμό

Λάβρος ο πρώην Δήμαρχος Δράμας, Θωμάς Μαργαρίτης καθώς όπως υποστηρίζει δεν υπάρχει καμία προετοιμασία για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και ειδικά για την περίφημη Ονειρούπολη, που αποτέλεσε για πολλά χρόνια σημείο αναφοράς των Χριστουγεννιάτικων εορτών σε όλη την Ελλάδα. Αναλυτικά γράφει:

«Όταν όσοι μας αντέγραψαν είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν, εμείς εδώ ακόμη συζητάμε….αν θα την κάνουμε και πως θα την κάνουμε. Λησμονήσαμε φαίνεται ότι η Δράμα δίκαια από το 2004 , ανακηρύχθηκε η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Ξεχάσαμε φαίνεται ότι ήταν η πρώτη πόλη που διοργάνωσε τέτοια εκδήλωση και δίδαξε στο Πανελλήνιο τον τρόπο του Χριστουγεννιάτικου εορτασμού. Λησμονήσαμε φαίνεται τα τεράστια θετικά αποτελέσματα για ολόκληρο τον Νομό μας, τα ρεκόρ επισκεψιμότητας που παρατηρήθηκαν, την τεράστια τόνωση της αγοράς, την μεγάλη προβολή της Δράμας ( Ονειρούπολη, Δόξα Δράμας και Φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι οι πυλώνες προβολής της), που για πρώτη φορά και για έναν μήνα έγινε προορισμός Χριστουγεννιάτικος.

Ξεχάσαμε φαίνεται ότι η Δράμα αποτέλεσε πόλη πρότυπο και πολλοί αποπειράθηκαν να μας μιμηθούν και να μας αντιγράψουν. Δυστυχώς δείξαμε με τον τρόπο μας ότι δεν μας ενδιέφερε να παραμείνουμε πρωτοπόροι. Για μένα ως Δήμαρχο και όλους όσους εργάστηκαν ( συνεργάτες- εθελοντές κλπ) να στηθεί το όνειρο στη Δράμα από το 2004, είναι αδιανόητο τα αντίγραφα να ξεπερνούν το πρωτότυπο .

Και είναι ανεπίτρεπτο να είμαστε απροετοίμαστοι, ελάχιστο χρόνο πριν τις γιορτές, (λαμβανομένων ασφαλώς υπόψιν και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω και του κοροναϊου και των αναγκαίων μέτρων που επιβάλλονται να ληφθούν) και να συζητάμε ακόμα, ενώ έπρεπε να είμαστε έτοιμοι και μπροστά από όλους τους άλλους. Κύριοι αρμόδιοι και συναρμόδιοι, έστω και την ύστατη στιγμή, αφού εγκληματικά καθυστερήσατε, τουλάχιστον, αντιγράψτε τον τρόπο και τα μέτρα λειτουργίας των άλλων πόλεων που υπήρξαν οι αντιγραφείς μας.. ( Τρίκαλα, Βόλος).

Όσο και αν είναι σκληρό και αντιφατικό να αντιγράφουν τα πρωτότυπα τα αντίγραφα. Σκεφτείτε ότι αν φέτος δεν πραγματοποιηθεί η Ονειρούπολη με τρόπο τουλάχιστον αξιοπρεπή ( λαμβάνοντας τα αναγκαία και επιβεβλημένα μέτρα, όπως οι άλλες ανταγωνίστριες πόλεις ήδη έκαναν) , η πρωτοκαθεδρία μας στο Πανελλήνιο θα χαθεί και το Χριστουγεννιάτικο όνειρο, που από την Δράμα ξεκίνησε, θα…εξανεμισθεί και θα σβήσει για πάντα ή θα καταντήσει μία μικρή τοπική γιορτή σαν αυτές που κάνουν και οι πιο μικρές πόλεις πλέον στην Ελλάδα .Και θα βλέπουμε τους αντιγραφείς μας με τα…κιάλια . Στο παρελθόν αποδείξαμε ότι μπορούμε επειδή θέλαμε. Και γίναμε οι πρώτοι… Τώρα μπορούμε να παραμείνουμε πρώτοι ;; Και κυρίως θέλουμε ;; Γιατί μόνο αν θέλουμε μπορούμε !!!»

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024