
Απόλλων Λάρισας – Έξι κρούσματα κοροναϊού πριν το ματς με την ΑΕΛ
Με επίσημη ανακοίνωση ο Απόλλων Λάρισας έκανε γνωστό πως βρέθηκαν στις τάξεις της ομάδας έξι θετικά κρούσματα κορονοϊού. Στον… αέρα η αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
«Συναγερμός» σήμανε στο στρατόπεδο του Απόλλων Λάρισας παραμονές του αγώνα με την ΑΕΛ. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ομάδα του Απόλλων υπήρξαν έξι θετικά κρούσματα κοροναϊού στην ομάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αναβολής στην αυριανή αναμέτρηση.
Η ενημέρωση του Απόλλωνα Λάρισας:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι στον τελευταίο προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19, στον οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων, στη διαδικασία του αγώνα με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. που γίνεται αύριο 14/11/2021, σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League 2, πέντε ποδοσφαιριστές μας και ένα μέλος του προπονητικού staff βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενώ τα υπόλοιπα δείγματα ήταν όλα αρνητικά.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, οι πέντε ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική τους κατάσταση είναι καλή.
Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
- Καιρός: Βουτιά του υδράργυρου τις επόμενες ώρες – Από τον καύσωνα στα έντονα καιρικά φαινόμενα
- ΚΚΕ: Καταγγέλλει την απαλλαγή ΦΠΑ «για πελάτες του ΝΑΤΟ»
- «Marca»: «Μπέρδεμα με την αποχώρηση του Χεζόνια από τη Ρεάλ – Παρακολουθεί την περίπτωση ο Ολυμπιακός»
- Float In Cinema: Η Αίγινα μετατρέπει τη θάλασσα σε θερινό σινεμά
- Κλιματισμό και πολιτισμό προσφέρει η Ρώμη στους πολίτες εναντίον του καύσωνα, με δωρεάν σινεμά
- Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκε το κινητό της Γιου Τινγκ – Νέα κατάθεση του συζύγου της

