Ρουκ Ζουκ – Παίκτης αποκάλυψε ότι είναι παρθένος – Τα έχασε η Ζέτα Μακρυπούλια
Όλα συνέβησαν την Παρασκευή, με τη συμμετοχή της ομάδας με όνομα «Οι μπάτσες» στο Ρουκ Ζουκ
Μυθικό σκηνικό στο Ρουκ Ζουκ με παίκτη να αποκαλύπτει ότι… είναι παρθένος, «κερδίζοντας» ακόμα και την Ζέτα Μακρυπούλια.
Όλα συνέβησαν την Παρασκευή, με τη συμμετοχή της ομάδας με όνομα «Οι μπάτσες» στο Ρουκ Ζουκ.
Η συγκεκριμένη παρέα λοιπόν κλήθηκε να βρει την λέξη «Παρθένος», όμως ο πρώτος αν και είπε όλα τα ζώδια, δεν πρόλαβε να ξεστομίσει ποτέ το σωστό.
«Πες μου τι είμαι»
Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πει στον συμπαίκτη του «Πες μου τι είμαι», με αποτέλεσμα η Ζέτα Μακρυπούλια να μείνει με ανοιχτό το στόμα.
Προκειμένου να διευκρινίσει την κατάσταση, ζήτησε να μάθει τι ζώδιο είναι και όταν της απάντησε Τοξότης, τότε εκεί παραδέχθηκε πως «Τον βλέπω με άλλα μάτια πια».
- Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
- Η «μυστική» τράπεζα του Τζέφρι Έπσταϊν: Τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν πριν και μετά τον θάνατό του
- Η Meta λανσάρει νέο εργαλείο δημιουργίας εικόνων, θα το ενσωματώσει σε Facebook και Instagram
- Ανοίγει ο δρόμος Ροβιές – Ήλια την Παρασκευή 10 Ιουλίου
- Μεταπολίτευση: μια διανοητική περιπέτεια
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Αθώωση λόγω αμφιβολιών ζητά ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς που κατηγορούνται για βιασμό στο ΑΤ Ομονοίας
- Δήμος Τανάγρας: Νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442