
ΕΠΟ – «Καταδικάζουμε την επίθεση»
Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΠΟ αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Επίσημη θέση πήρε πριν λίγο η ΕΠΟ για την επίθεση που δέχθηκε το μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Η Ελληνική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της καταδίκασε την επίθεση στο όχημα του μέλους του Διοικητικού Δικαστηρίου ζητώντας από την Αστυνομία να διαλευκάνει την υπόθεση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.
Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.
Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους.
Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι.
- Γερμανία: Ζευγάρι συνελήφθη στο Μόναχο με κατηγορίες ότι κατασκόπευε για λογαριασμό της Κίνας
- Ο χρόνος για τις παλιές ταυτότητες τελειώνει – Μέχρι πότε πρέπει να αντικατασταθούν
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιχειρεί νέο πραξικόπημα συγκάλυψης για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- ΜΜΕ Ισραήλ: «Η Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει τον Σορτς αν δεν πάρει τον Μοντέρο»
- Υποκλοπές: Καταθέτει πρόταση δυσπιστίας το ΠΑΣΟΚ; – Τα διλήμματα Ανδρουλάκη και οι διαρροές Μαξίμου
- ΚΚΕ για υποκλοπές: Αοριστολογίες και γενικότητες Δεμίρη – Καταγγέλλει «μεθοδεύσεις συγκάλυψης» στη Βουλή


