
Λαμία – Δάσκαλος πλάκωσε στο ξύλο πατέρα μαθητή μέσα στο σχολείο
Στα Επείγοντα του νοσοκομείου διακομίστηκε ο πατέρας του μαθητή
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, με άγριο ξυλοδαρμό γονέα από «εκπαιδευτικό», όταν εκείνος τόλμησε να του ζητήσει το λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στο γιο του.
Σύμφωνα με το LamiaReport ο εν λόγω «εκπαιδευτικός» που έχει έρθει από άλλο μέρος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα.
Όταν ο γονιός πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο τελευταίος τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Το απαράδεκτο και σοβαρότατο περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να σταματήσει.
Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ανθρώπου, για τον οποίον έχουν προκύψει κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά σε βάρος μαθητών. Μάλιστα το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το είχε πρώτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του από τη σχολική μονάδα.
- «Βόμβα» στο Λονδίνο: Νέος προπονητής της Τσέλσι ο Τσάμπι Αλόνσο (pic)
- Δήμαρχος Ιλίου: «Έργο που θωρακίζει το Ίλιον και συνολικά τη Δυτική Αττική»
- Επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο
- Τέμπη: Κλειστές έως τις 22 Μαΐου οι σήραγγες λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης
- Τι είδους ειρήνη εξυπηρετεί τη Ρωσία στη Μέση Ανατολή;
- Η κόρη της Άννα Γουίντουρ χωρίζει από τον σύζυγό της – Δύο εβδομάδες πριν εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala


