Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος - Στον ανακριτή ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του

Βόλος – Στον ανακριτή ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του

Ο 39χρονος δολοφόνος μετέβη στα δικαστήρια για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 39χρονος, ο οποίος κατακρεούργησε με πάνω από 40 μαχαιριές την 75χρονη νονά του, Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ο 39χρονος δολοφόνος μετέβη στα δικαστήρια κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία, όπως αναφέρει το taxydromos.gr

Ο ίδιος σε σχετικές ερωτήσεις για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη, δεν θέλησε να απαντήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της 75χρονης έγινε 11 το πρωί της Τρίτης. Στην εξόδιο ακολουθία για το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα επικρατούσαν οργή και οδύνη.

Διαβάστε επίσης: Βόλος – Οργή και θλίψη στην κηδεία της 75χρονης

Πως περιέγραψε την αποτρόπαια πράξη του ο δολοφόνος

Αφού ομολόγησε, περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου πώς σκότωσε με 42 μαχαιριές την νονά του μέσα στο σπίτι της στο Βόλο.

Ο 39χρονος προσπάθησε στην αρχή της περιγραφής του να υποστηρίξει ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι σκότωσε την 74χρονη γυναίκα γιατί δεν του έδινε τα χρήματα που της ζητούσε.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω».

Αμέσως μετά ο 39χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς φρόντισε να καθαρίσει και να σφουγγαρίσει τα πάντα στο σπίτι ώστε να μην υπάρχουν ίχνη της δολοφονίας που είχε κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο 39χρονος είχε υποδείξει με τηλεφώνημα που έκανε σε γνωστό του αστυνομικό ότι τύλιξε και μετέφερε τη δολοφονημένη γυναίκα σε μια από τις αποθήκες που βρίσκονταν στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος είχε ενημερωθεί από την Ασφάλεια Βόλου για την ομολογία του 39χρονου, είχε εκδώσει ήδη ένταλμα σύλληψης και σήμερα το πρωί ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 39χρονος είχε μάλιστα υποστηρίξει στο τηλεφώνημα-ομολογία ότι θα αυτοκτονούσε, κάτι όμως για το οποίο δεν είχαν πειστεί οι αστυνομικές αρχές, που εδώ και λίγες ώρες εκτιμούσαν ότι ο κατηγορούμενος θα πήγαινε να παραδοθεί σε κάποιο από τα αστυνομικά τμήματα στο Βόλο.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024