Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλης - Σημαντική εξέλιξη η «συμμαχία» με την Ντόρα Μπακογιάννη

Φίλης – Σημαντική εξέλιξη η «συμμαχία» με την Ντόρα Μπακογιάννη

«Στην Ελλάδα όλα τα πράγματα περνούν πολύ, μέσα από τα κομματικά γυαλιά», είπε ο Νίκος Φίλης σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την συνεργασία του με την Ντόρα Μπακογιάννη να πείσουν κόσμο να εμβολιαστεί

«Το να υπάρχει μια συζήτηση έξω από τις στενές περιχαρακώσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε το υγειονομικό μέρος της πανδημίας είναι μια πάρα πολύ σοβαρή και σημαντική εξέλιξη. Στην Ελλάδα όλα τα πράγματα περνούν πολύ, μέσα από τα κομματικά γυαλιά», σημείωσε στην εκπομπή «Καθρέφτης» , ο βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας την «συμμαχία» στην οποία προχώρησε με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη με σκοπό να πείσουν τόσο τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν για ραντεβού, όσο και για την αναγκαιότητα χορήγησης της τρίτης δόσης 6 μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό.

Να υπάρξει κατεύθυνση για την τρίτη δόση

Ο κ. Φίλης, εξήγησε πως πρότεινε, όσων λήγει η ισχύς της δεύτερης δόσης να υπάρξει κατεύθυνση να κάνουν την τρίτη δόση, επειδή η συνέπεια είναι ότι δεν ισχύει το εμβόλιο. «Αυτό το απλό πράγμα δεν βλέπω να γίνεται κατανοητό στην χώρα μας από όλους. Ακούω θετικά λόγια και από κάποιους κοινωνικούς παράγοντες, αλλά δεν βλέπω να λαμβάνονται μέτρα και ανησυχώ».

Η ενεργοποίηση του κόσμου έχει να κάνει και με την έμπνευση που πρέπει να δώσει η κυβέρνηση με τις επιλογές της, είπε καταλήγοντας ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024