Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συμμορία ανηλίκων - Συνελήφθη ένας ακόμα 15χρονος – Χτύπησε αστυνομικούς

Συμμορία ανηλίκων – Συνελήφθη ένας ακόμα 15χρονος – Χτύπησε αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 15χρονο, κάτοικο Κολωνού, αλβανικής υπηκοότητας, ενώ φέρεται να είναι εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο ΕΠΑΛ, με το οποίο τραυμάτισε τον 16χρονο μαθητή

Στη σύλληψη ενός ακόμη ανηλίκου τής συμμορίας, η οποία σκορπούσε τον τρόμο σε Άγιο Παντελήμονα, Σεπόλια, Κολωνό, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 15χρονο, κάτοικο Κολωνού, αλβανικής υπηκοότητας, ενώ φέρεται να είναι εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο ΕΠΑΛ, με το οποίο τραυμάτισε τον 16χρονο μαθητή.

Κατά τη σύλληψή του, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως προσπάθησε να διαφύγει, χτυπώντας με γροθιές τους αστυνομικούς, οι οποίοι τελικά του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 15χρονος φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του στη συμμορία που, μεταξύ άλλων, βιντεοσκοπούσε τις αιματηρές επιθέσεις της.

Σοκάρει η δράση της συμμορίας ανηλίκων

Τα μέλη της συμμορίας μαχαίρωναν και λήστευαν άλλους ανήλικους στα Σεπόλια, τον Κολωνό και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από την δράση της ανήλικης συμμορίας που επιτιθόταν με μαχαίρια και σιδηρογροθίες σε άλλους ανήλικους που γλίτωσαν από θαύμα για να τους ληστέψουν ή να τους ξυλοκοπήσουν χωρίς λόγο.

«Να τιμωρηθούν γιατί αύριο θα πάνε να κάνουνε άλλη μάνα να κλαίει, μπορεί να σκοτώσουν αυτή τη φορά άλλο παιδί» ανέφερε η μητέρα ανήλικου θύματος της συμμορίας.

Η συμμορία ανηλίκων με το όνομα «kolonos holligans family» είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια και τον Κολωνό, με δεκάδες αιματηρές επιθέσεις τις οποίες βιντεοσκοπούσαν για να δείξουν την ισχύ τους στα θύματά τους.

Σοκαρισμένη η αδερφή ενός εκ των ανήλικων δραστών, αδυνατώντας να πιστέψει την δράση του αδερφού της μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS ανέφερε: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμη. Και είμαστε σε μια κατάσταση… όλη την ημέρα κλαίμε, οι δικοί μου ανησυχούν πάρα πολύ».

«Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι ταλαιπωρημένος, είναι φοβισμένος, ο αδερφός μου δεν είχε ποτέ ξαναπεράσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν για αυτό και έχουμε πέσει από σύννεφα. Δηλαδή δεν έχει δώσει ποτέ ξανά δικαιώματα στο παρελθόν για τέτοιες πράξεις» συμπλήρωσε.

Στα κινητά των 5 ανήλικων συλληφθέντων βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεος από τις επιθέσεις σου σε άλλους ανήλικους που τους παρακαλούσαν να σταματήσουν να τους χτυπάνε.

Μαχαίρωσαν ανήλικο μέσα στο σχολείο

Σοκάρουν οι εικόνες από την επίθεση της σκληρής συμμορίας με έναν από τους δράστες να μαχαιρώνει τέσσερις φορές των 16χρόνο μαθητή και να πέφτει αιμόφυρτος στο προαύλιο στις 25 Οκτωβρίου.

Η μητέρα του 16χρόνου θύματος που γλίτωσε μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε: «Το παιδί είναι καλά, είναι καλά, ευτυχώς που μου το φύλαξε ο Θεούλης. Ήτανε 4 μαχαιριές, ήτανε στο νοσοκομείο 5 μέρες. Βέβαια φοβηθήκαμε, ένα αθώο παιδί, ένα αθώο παιδί πήγανε να σκοτώσουνε. Πήγε να χωρίσει ένα φίλο του, πήγε με λόγια και πήγανε να του ρίξουνε μπουνιά. Είναι και μέσα από το σχολείο παιδιά, ναι».

Χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες των ανήλικων μετά την αιματηρή τους επίθεση στις οποίες πανηγυρίζουν τα κατορθώματα τους.

Η ανήλικοι είχαν μετατρέψει το ΕΠΑΛ, σε άνδρο ανομίας, με τον διευθυντή μάλιστα να σώζει τελευταία στιγμή από τα χέρια τους και άλλον μαθητή που μπήκε στο στόχαστρό τους και να τον φυγαδεύει από το πάρκινγκ του σχολείου, όπως λέει ο πατέρας του 16χρόνου αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής, μας είπε κιόλας ότι τον φυγάδευσε ο ίδιος, ότι τον κατέβασε στο πάρκινγκ του σχολείου και τον έβγαλε από την πόρτα του πάρκινγκ που δεν ήταν αυτοί οι τύποι εκεί. Φοβήθηκε αρκετά, κάποιες μέρες δεν πήγε στο σχολείο και δεν ξαναπήγε για εργαστήρια στο ΕΠΑΛ» πρόσθεσε ο πατέρας ενός 16χρονου θύματος.

Η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα τα οποία θα οδηγηθούν στον ανακριτή την Πέμπτη, ενώ έχουν ταυτοποίηθεί και αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της ανήλικης συμμορίας.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024