Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ - Δεν θα γίνουμε ποτέ δεκανίκι κανενός - Ανοιχτό μέτωπο απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

ΚΙΝΑΛ – Δεν θα γίνουμε ποτέ δεκανίκι κανενός – Ανοιχτό μέτωπο απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Η Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζει πως «το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά»

Τις αναφορές που έγιναν στο ΚΙΝΑΛ και το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις – μεταξύ των οποίων και της εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» – ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου για την προεδρία του κόμματος, σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως ξεκαρίζει, πάντως, «η σημερινή παρέμβασή μας δεν αφορά σε καμία περίπτωση τις αναφορές δημοσκοπικών εταιρειών στους 6 υποψηφίους για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής».

Και διευκρινίζει πως αφορά «αποκλειστικά και μόνο τις αναφορές τους στο Κίνημα Αλλαγής, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη».

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει πως, «εδώ και καιρό, συγκεκριμένες δημοσκοπικές εταιρείες – που συνδέονται οικονομικά με κυβερνητικά προγράμματα και προγράμματα οργανισμών – επιχειρούν συστηματικά να παρουσιάσουν το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα τη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη, ως ιδεολογικό και προγραμματικό δορυφορικό σχήμα της ΝΔ. Με υποταγμένο σε αυτήν, στρατηγικό και πολιτικό λόγο».

Η Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζει πως «το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά».

Αναφέρει ότι οι ομόφωνες αποφάσεις του συνεδρίου του κόμματος, «μετά την εισήγηση της αείμνηστης Προέδρου, Φώφης Γεννηματά, συμπυκνώνονται στο τετράπτυχο: πολιτική ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική ταυτότητα, πρωταγωνιστικός ρόλος στις εξελίξεις».

Και εξηγεί ότι αυτό σημαίνει «ανοιχτό μέτωπο τόσο απέναντι στη ΝΔ, όσο και απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν θα γίνουμε ποτέ δεκανίκι κανενός», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

Sports in

Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν 2-0: Πρόκριση στην παράταση για τους «βιόλα»

Η Βικτόρια Πλζεν άντεξε για 90 λεπτά, αλλά στην παράταση η Φιορεντίνα, που είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024