Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος - «Πήρα κοκαΐνη στο μπαλκόνι και τη σκότωσα» - Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Βόλος – «Πήρα κοκαΐνη στο μπαλκόνι και τη σκότωσα» – Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Όλοι προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια της τραγωδίας, να συνειδητοποιήσουν πώς ο 39χρονος που έβλεπαν για χρόνια στη γειτονιά τους, έβαψε τα χέρια του με αίμα

Τα σπαρακτικά δάκρυα στην κηδεία της 75χρονης στον Βόλο διαδέχονται οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της που σοκάρουν.

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές του καθ’ ομολογίαν δράστη για τη σκηνή της φονικής επίθεσης, αλλά και ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας που αφορά τον δικηγόρο που τον υπερασπίζεται, συντηρούν το θέμα ψηλά στην επικαιρότητα.

Ο πόνος το πρωί της Τρίτης στην κηδεία της 75χρονης ήταν βουβός για όλους. Στενοί συγγενείς, φίλοι και γείτονες που την έζησαν, παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Όλοι προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια της τραγωδίας, να συνειδητοποιήσουν πώς ο 39χρονος που έβλεπαν για χρόνια στη γειτονιά τους, έβαψε τα χέρια του με αίμα.

Τι είπε στην απολογία του

Ο φερόμενος ως δράστης, που ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες πριν και μετά τη δολοφονία της νονάς του.

Είπε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει και ότι τα χέρια του όπλισαν τόσο τα ναρκωτικά που είχε πάρει, όσο κι ο φόβος για τα χρήματα που χρωστούσε. «Δεν ήθελα να σκοτώσω, και γι’ αυτό δεν είχα πάει στο σπίτι με όπλο. Τα ναρκωτικά με έκαναν δολοφόνο».

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, το μοιραίο ραντεβού με τη νονά του κλείστηκε το βράδυ που προηγήθηκε της δολοφονίας. «Το προηγούμενο βράδυ έκανα χρήση κοκαΐνης στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή με πήρε η νονά μου τηλέφωνο και μου ζήτησε να την επισκεφθώ στο σπίτι της. Της είπα ότι θα πάω το επόμενο πρωί και το κλείσαμε».

Η άτυχη γυναίκα που είχε αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δράση στον Βόλο, του ζήτησε να πάει στο σπίτι για να τη βοηθήσει στη διανομή των ρούχων που είχε συγκεντρώσει.

Με το που μπήκε ο βαφτισιμιός στο σπίτι, άρχισε να καταλαβαίνει πως έκανε λάθος.

«Της ζήτησα 2.000 ευρώ για να ξεχρεώσω. Δεχόμουν απειλές για τα χρέη που έκανα στον παράνομο στοιχηματισμό και έψαχνα χρήματα. Αρνήθηκε να μου δώσει και βγήκα στο μπαλκόνι όπου έκανα χρήση κοκαΐνης».

Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της 75χρονης έχει ξεκινήσει και ολοκληρώθηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

«Πιαστήκαμε στα χέρια και με έβρισε. Δε μου έδινε τα χρήματα αν και τα είχε. Κάποια στιγμή την έριξα στο πάτωμα και πήρα ένα μαχαίρι από συρτάρι της κουζίνας. Με αυτό το μαχαίρι της επιτέθηκα και την σκότωσα».

Ο 39χρονος μεταφέρει το πτώμα στο υπόγειο και επιστρέφει στο σπίτι του. Την επόμενη μέρα, ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε την αστυνομία.

«Μετέφερα το πτώμα στο υπόγειο και επέστρεψα σπίτι μου. Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία και υπέδειξα το σημείο. Μέχρι εκείνη την στιγμή κανείς δεν γνώριζε γι’ αυτό που είχε γίνει».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024