AstraZeneca – Δημιουργεί χωριστό τμήμα για εμβόλια και θεραπείες αντισωμάτων
Η νέα μονάδα θα συνδυάζει έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή, εμπορικό τμήμα και ιατρικές ομάδες, δήλωσε εκπρόσωπος της AstraZeneca
H AstraZeneca δημιουργεί χωριστό τμήμα για τα εμβόλια και τις θεραπείες αντισωμάτων του οποίου θα ηγείται η διευθύνουσα σύμβουλός της ‘Ισκρα Ρέικ, ανακοίνωσε σήμερα η φαρμακοβιομηχανία, καθώς εστιάζει στο εμβόλιό της κατά της Covid-19 και στην ανάπτυξη θεραπειών κατά του κορωνοϊού.
To Reuters μετέδωσε τον Ιούλιο ότι η αγγλοσουηδική εταιρία εξετάζει επιλογές για τις δραστηριότητές της στον τομέα των εμβολίων και αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια στο θέμα αυτό έως τα τέλος του 2021.
Η νέα μονάδα θα συνδυάζει έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή, εμπορικό τμήμα και ιατρικές ομάδες, δήλωσε εκπρόσωπος της AstraZeneca.
“Η ομάδα θα αφοσιωθεί στο εμβόλιό μας κατά της Covid-19, στον συνδυασμό αντισωμάτων μακράς δράσης που αναπτύσσουμε όπως και στο εμβόλιο που αναπτύσσουμε για την αντιμετώπιση πολλών παραλλαγών ανησυχίας, καθώς και στο υπάρχον χαρτοφυλάκιό μας για τις ιογενείς ασθένειες του αναπνευστικού”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Την είδηση μετέδωσε πρώτη η εφημερίδα Financial Times.
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442