Πολύ κοντά στην συμφωνία με τον Βαγγέλη Μάντζαρη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την έλευση του πόιντ γκαρντ στην Ελλάδα.
Ο Άρης Λυκογιάννης είχε δώσει το «ΟΚ» για μια προσθήκη στην περιφέρεια, αλλά στη συνέχεια το θέμα «πάγωσε». Οι δύο πλευρές όμως είχαν νέα επαφή και προχωράνε σε περαιτέρω συζητήσεις για να προχωρήσει η συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι δούμε αν θα στεφθεί με επιτυχία η επιστροφή του στην Ελλάδα.
Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Εϊλάτ, ενώ είχε ξεκινήσει τη χρονιά στην Πολωνία, για λογαριασμό της Σταλ Οστρόβ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη La Liga.
Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ίντερ, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Πάρμα. Στο +12 από τη δεύτερη Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A.