Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Σταμάτη - Η αλλαγή στο επώνυμό της και η επίθεση στην ξαδέλφη του Τσοχατζόπουλου

Βίκυ Σταμάτη – Η αλλαγή στο επώνυμό της και η επίθεση στην ξαδέλφη του Τσοχατζόπουλου

Η Βίκυ Σταμάτη προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να τιμήσει τον εκλιπόντα σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο

Το επώνυμό της, άλλαξε η Βίκυ Σταμάτη, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο. Η ίδια είχε προχωρήσει στα διαδικαστικά πριν πεθάνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, θέλοντας να του κάνει έκπληξη. Ωστόσο, δεν πρόλαβε.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, η Βίκυ Σταμάτη πλέον ονομάζεται «Τσοχατζοπούλου», ενώ η ίδια μίλησε για όσα είχε δηλώσει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του.

Επίθεση στην ξαδέρφη του Άκη

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», λέει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε για το θέμα: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024