Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια φορά η Μπέσσυ Αργυράκη στο Dancing With The Stars. H τραγουδίστρια χόρεψε χόρεψε με τον παρτενέρ της τζαζ και έκλεψε την παράσταση αφήνοντας άφωνους τους κριτές και τους τηλεθεατές.
Η Έλενα Λιζάρδου της είπε ότι «αυτό το τραγούδι το έχω χορέψει και χορογραφήσει για πολλούς. Με όλη μου την ειλικρίνεια κανείς δεν το έχει χορέψει έτσι και θα στο τεκμηριώσω. Έκανες τα ανοίγματά σου, ήσουν σταθερή. Σου πάει, δεν έχουμε δει κάτι που να μην σου πάει».
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου τη βρήκε «ηφαίστειο» και τόνισε ότι της άρεσε πολύ το πόσο παθιασμένη ήταν.
Εξίσου καλά λόγια άκουσε από τον Στέφανο Δημουλά και τον Jason Ροδίτη
Ωστόσο, η ίδια στο εισαγωγικό βίντεο εξέφρασε ένα παράπονο.
Είπε ότι ενώ κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί δεν βλέπει υψηλές βαθμολογίες από τους κριτές. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας