Big Brother – Πρόωρο τέλος για το ριάλιτι εγκλεισμού;
Οργιάζουν οι φήμες ότι ο τελικός θα γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα
Απογοητευμένοι φαίνεται πως είναι στον ΣΚΑΪ με το Big Brother. To ριάλιτι δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και γι΄αυτό οι ιθύνοντες θα «τρέξουν» τον τελικό.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού θα μπει «λουκέτο» μία εβδομάδα νωρίτερα.
Συγκεκριμένα, ο τελικός αναμένεται στις 17 Δεκεμβρίου και όχι παραμονή Χριστουγέννων, όπως πολλές φορές συνήθιζαν να κάνουν τέτοιου είδους προγράμματα.
Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή τονίστηκε ότι δεν θα ξαναδούμε την επόμενη σεζόν το Big Brother και ίσως να μην ξαναδούμε το συγκεκριμένο ριάλιτι καθόλου στο μέλλον, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο κανάλι.
Δείτε όσα ειπώθηκαν παρακάτω
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442