Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ελληνική πόλη βρίσκεται στις ομορφότερες της Ευρώπης

Ποια ελληνική πόλη βρίσκεται στις ομορφότερες της Ευρώπης

Σύμφωνα με το CNN Travel

Στη λίστα του CNN Travel με τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης για το 2021 συγκαταλέγεται το Ναύπλιο, το οποίο γοητεύει μικρούς και μεγάλους μέχρι και σήμερα.

«Το πανέμορφο Ναύπλιο βρίσκεται στις ακτές του Αιγαίου στην Πελοπόννησο, με ένα ενετικό κάστρο να ορθώνεται μέσα στο νερό (στην πραγματικότητα υπάρχουν τρία κάστρα να επισκεφτείς) και μια πανέμορφη παλιά πόλη να εκτείνεται πίσω από τα παλιά τείχη» αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου.

Για να συμπληρώσει: «Ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας και επομένως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Υπάρχει μια υπαίθρια «πισίνα», αν θέλετε να κάνει μια ασφαλή βουτιά στη θάλασσα, και αν θέλετε να ασχοληθείτε με την ιστορία, το αρχαιολογικό μουσείο περιλαμβάνει αντικείμενα από τη μυκηναϊκή εποχή».

Η λίστα του CNN

Στη λίστα του CNN υπάρχουν μερικές ακόμη πραγματικά πανέμορφες πόλεις της Ευρώπης, οι οποίες δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τις πρωτεύουσες ή τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα, όπως η Βαρκελώνη, η Ρώμη, το Παρίσι κ.ο.κ.

Σε αυτές περιλαμβάνονται οι: Giethoorn (Ολλανδία), Guimarães (Πορτογαλία), Roscoff (Γαλλία), Anghiari (Ιταλία), Mostar (Βοσνία και Ερζεγοβίνη), Mazara del Vallo (Σικελία), Clovelly (Ηνωμένο Βασίλειο), Dinkelsbühl (Γερμανία), Korčula (Κροατία), Kenmare (Ιρλανδία), Piran (Σλοβενία), Reine (Νορβηγία), Regencos (Ισπανία) και Tarnów (Πολωνία).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024