Γλυκά Νερά – Αλλάζει στάση η μητέρα της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία – Τι συνέβη
Μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, οι παππούδες της μικρής Λυδίας προσπάθησαν να διατηρήσουν καλές σχέσεις για χάρη της μικρής Λυδίας. Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα συνεχίσει για πολύ καιρό να στοιχειώνει τη ζωή της οικογένειας της Καρολάιν, που έχει στρέψει όλη την προσοχή της στην ανατροφή της μικρής Λυδίας. Οι γονείς της Καρολάιν προσπάθησαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου για χάρη του παιδιού. Οι γονείς του πιλότου περνούσαν αρκετό καιρό στην Αλόννησο προκειμένου να είναι κοντά στην μικρή Λυδία.
Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Άρον άρον έφυγε από την Αλόννησο ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως αποκάλυψε ο ANT1.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα της Καρολάιν έχει αλλάξει στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την βάφτιση της μικρής Λυδίας.
Όρια στις επισκέψεις
Η Σουζάνα φαίνεται να βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πλέον εφαρμόζει αυτά που έχει αποφασίσει ο δικαστής.
Ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, μόλις είδε την αλλαγή της συμπεριφοράς της μητέρας της Καρολάιν, αποφάσισε να φύγει από το νησί.
Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «Πρωινό» φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, και αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το παρελθόν έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί» ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442