Επίθεση με βιτριόλι σε Μητροπολίτες – Απολογήθηκε ξανά ο ιερέας
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην 24η ανακρίτρια ένα πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο αντικρούει την εις βάρος του κατηγορία.
Συμπληρωματική απολογία για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο έδωσε στην ανακρίτρια ο υπό καθαίρεση ιερέας για την υπόθεση που αφορά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος Μητροπολιτών τον περασμένο Ιούνιο στη Μονή Πετράκη.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην 24η ανακρίτρια ένα πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο αντικρούει την εις βάρος του κατηγορία.
Μετά την απολογία του πήρε και πάλι το δρόμο για τη φυλακή αφού ήδη για την επίθεση με βιτριόλι έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Ιούνιο και για τα ίδια πραγματικά περιστατικά δε χωρεί νέα προφυλάκιση.
- Ασταμάτητος Κέντρικ Ναν στο ξεκίνημα με 14 πόντους! (vid)
- Τι απέγινε το αγαπημένο πιθηκάκι του Μάικλ Τζάκσον;
- «Τους τη μπουμπούνησα» είπε στους αστυνομικούς ο 89χρονος όταν συνελήφθη
- «Έσβησε τα φώτα» στο ΣΕΦ ο Ντόντα Χολ: Τρία κοψίματα σε πέντε λεπτά! (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Tο κράτος δικαίου στην ατζέντα Ανδρουλάκη – Οι συναντήσεις στη Βουλή
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους

