Δύο απίστευτα περιστατικά με πρωταγωνιστές αστυνομικούς, που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, παρουσίασε στο Live News του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως ανέφερε, ένας αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος Ελευσίνας επεξεργαζόταν το όπλο του στο προαύλιο του τμήματος, όταν αυτό – σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος – εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να καρφωθεί μια σφαίρα σε περιπολικό που βρισκόταν στο χώρο.

Το άλλο περιστατικό σημειώθηκε στον Κορυδαλλό, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τρεις άγνωστους άνδρες να προσπαθούν να κλέψουν οικοδομικά υλικά από νέα οικοδομή. Όταν το πλήρωμα του περιπολικού κατάλαβε τι έκαναν, πήραν την απόφαση να τους οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Αντί όμως να τους βάλουν στο περιπολικό, τους ζήτησαν να προπορευτούν με το… δικό τους όχημα μέχρι εκεί – κάτι που δεν συνέβη ποτέ, όμως, καθώς οι τρεις άνδρες παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη και εξαφανίστηκαν από το οπτικό πεδίο των αστυνομικών, οι οποίοι τους αναζήτησαν χωρίς να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.