Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ – «Κρατήσαμε το αήττητο και συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τη Ζενίτ»

Βεζένκοφ – «Κρατήσαμε το αήττητο και συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τη Ζενίτ»

Ο Σάσα Βεζένκοφ εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον Περιστέρι, ενώ τόνισε πως πλέον όλοι κοιτούν το ματς με τη Ζενίτ.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στη φετινή Basket League μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, με τον Σάσα Βεζένκοφ να τονίζει πως έγινε καλή δουλειά απέναντι στο σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ακόμα, ο Βούλγαρος φόργουορντ αναφέρθηκε και στο ματς με τη Ζενίτ, επισημαίνοντας ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, τρέφουμε τεράστιο σεβασμό προς την ομάδα του Περιστερίου, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, σε κάποια σημεία δεν ήταν τόσο καλή όσο επιθυμεί ο προπονητής μας.

Και στην επίθεση κάναμε καλή δουλειά, το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το αήττητο και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε δώδεκα παίκτες έτοιμους να παίξουν ανά πάσα ώρα, όσο λεπτά τους ζητηθούν και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε το νικηφόρο σερί μας.

Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στη Ζενίτ. Είναι μία φορμαρισμένη ομάδα με έναν εκπληκτικό προπονητή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και να πάμε να διεκδικήσουμε το 100%».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024